!ÚJ szolgáltatás: MA-URI masszázs

A Hotel Óbester**** új szolgáltatása a különleges, táncos mozdulatokkal végzett MA-URI masszázs.

A MA-URI masszázs egy teljes és magas szinten kidolgozott gyógyító rendszer, amelyhez szorosan kapcsolódik az ősi polinéz filozófia a Huna, melynek középpontjában az élet kreatív, rugalmas megközelítése, a személyes fejlődés és gyógyulás áll.A Polinéziában élő népek ősi tudását, bölcsességét, holisztikus gyógyító rendszerét -melyet a legenda szerint több ezer évvel ezelőtt csillagemberek hoztak a szigetekre- Hemi és Katja Fox egyesítette, és fejlesztette tovább a modern kor elvásásainak megfelelően.
 
Hogyan történik:
 
A MA-URI masszázs különlegessége a mozgás az érintés és a ritmus dinamikus alkalmazásában rejlik. A masszőr speciális mozdulatokkal, rituális tánclépéseket követve, folyamatos mozgásban van, miközben az alkarok segítségével hosszan masszírozza a testet a zene ritmusára, ezáltal megteremtve egy állandó áramlást, amely a masszírozott személy testében, lelkében és szellemében őrzött emlékeket tisztázza és belső öngyógyító erőit aktivizálja, új életerővel tölti fel.
A MA-URI egy kivételesen könnyed masszázs, ugyanakkor kihívó és felkavaró is egyben. Megteremti a teljes ellazultság állapotát, amelyben könnyebben szembesülhetünk jelenlegi élethelyzetünkkel, valódi szükségleteinkkel, felesleges függőségeinkkel. A MA-URI masszázs rendkívül hatékony a stressz oldásában, a traumás emlékek feldolgozásában és gyógyításában.
A masszázs meleg olajjal, személyre szabott zenére történik. Ruhátlanul, de nem meztelenül, mivel az intim részeket törülköző fedi. A kezelés időtartama 1-1,5 óra. A biztonságos, szeretettel teli környezetben teljes figyelmemmel összhangban vagyok a kezelt személlyel.
Speciális alkar technikával, folyamatos gyönyörű táncos, áramló mozdulatokkal masszírozom át az egész testet, beleértve az ízületeket és az arcot is.
 
A Ma-Uri nem erotikus masszázs, ezért az ilyen jellegű igényekkel kérlek fordulj máshoz!
 
gekko
 
Hatásai:
 
Jótékony hatással van a vér-és nyirokkeringésre, a bőrre, javítja az anyagcserét, méregtelenít, ellazítja az izmokat, hajlékonnyá teszi az ízületeket, oldja a stresszt.
A test kilazításán túl lelki, energetikai hatása is van. Felszabadítja a testben őrzött traumás emlékeket, aktivizálja az öngyógyító erőket, életerővel tölt fel, és lehetőséget teremt a lélek gyógyulására.
 
Alapelvek, amire a masszőrnek figyelnie kell:
 • Éberség
 • Fókuszálás
 • Időzítés
 • Mozgás
 • Elhelyezés
 • Precízió
 • Ritmus
 • Összehangolódás
 • Légzés
 • Összekapcsolódás
 • Szakralitás
És akkor az Érintés.
 
A Ma-uri masszázs ára: 10.000.- Ft/1, 5 óra
Jelentkezés a szálloda recepcióján, illetve a 0620/449-49-49

Partnereink

HungarianMagyarEnglish (UK)GermanDE-CH-ATRomanianro-RORussian