John Bull Pub Étterem & Bár

A John Bull Pubok rövid története:
 
1990-ben Budapesten megnyitotta kapuit az első elegáns John Bull Pub.  Célcsoportjai az üzletemberek és a külföldi konvencionálisabb turisták voltak. Viktoriánus berendezés, bőrgarnitúra, szőnyegpadló, mahagóniasztal, súlyos bársonydrapériák, rézdíszítések jellemezték, és ehhez jöttek természetesen az angol sörök.
 
 
Az első John Bull Pub sikere alapján jött az ötlet, hogy a Pub-ot üzletlánccá lehetne fejleszteni. A franchise rendszer  jelenleg tizenhárom egységet számlál, hatot Budapesten, hetet pedig vidéki nagyvárosokbanban, köztük Debrecenben – a Hotel Óbester**** éttermeként.  Az üzletekben közös a know-how és a design, a berendezést angol szakemberek tervezik és az utolsó szögig a szigetországból importálják. A John Bull Pub-lánc magyar kezdeményezés folytán a világon nálunk terjedt el először, azóta máshol is hódít, többek között Lengyelországban, Németországban, Franciaországban, Dániában, sőt Thaiföldön is.
 
Az ír típusú pubok hazai sikerének több oka van. A legfontosabb a családias hangulatuk. Az alapvető nyersanyag a fa, annak minden árnyalata. A kisméretű ablakok rácsozata szintén fából készült, akárcsak a teljes belső berendezés. Semmi burjánzás, semmi felesleges díszítés. A családias hangulat velejárója a kötetlenebb vendég-vendéglátó kapcsolat. A szórakozás a legtöbb helyen kötetlen, és senki sem néz ferde szemmel, ha az emelkedett hangulatban a vendégnek éppen az asztalon támad kedve táncolni. A legfontosabb, hogy senki se feszengjen. Ha boldog a vendég, boldog a gazda is. (Forrás: Kis magyar pubtörténelem, Népszabadság)
 
 
John Bull Pub
 
4026 Debrecen, Péterfia u. 49. (Hotel Óbester****)
 
Nyitva tartás:
 
A hét minden napján: 07.00-től 23.00 óráig

 
 

Partnereink

HungarianMagyarEnglish (UK)GermanDE-CH-ATRomanianro-RORussian