Klasszikus esküvői menü II. (tálszerviz)

Előétel:

  • Hideg kacsamáj zsírjában, kacsatepertő, padlizsánkrém,
  • friss zöldségek, pirítós, friss kenyér

Leves:

  • Húsleves a tyúkudvarból Óbester módra
  • (tyúkhús, kakastaréj, gubótojás, zúza, kakas here,
  • csirkemáj, zöldségek,csigatészta)

Meleg előétel:

  • Debreceni töltött káposzta, füstölt csülökkel
  • Citrom sörbet

Főételek büféasztalon:

  • Csirkemell csíkok szezámmagos bundában, steak burgonyával
  • Ropogós kacsacomb párolt káposztával, hagymás tört burgonyával
  • Kemencés sertéscsülök falatok kenyértésztában, ecetes hagymasalátával
  • Rántott sajt, gombafejek, cukkini,
  • kelvirág sörtésztában roston sült zöldségekkel
  • Salátabár

Éjféli menü büféasztalon:

  • Vörösboros marhalábszár pörkölt tojásos galuskával
  • Majonézes és friss saláták

A menü ára: 11.400.- Ft / fő

Partnereink

HungarianMagyarEnglish (UK)GermanDE-CH-ATRomanianro-RORussian