Esküvő

„Felejthetetlen esküvőt szeretnénk...!”

Életetek megismételhetetlen eseménye közeleg végre! Már most biztosan tudhatjátok, hogy sosem fogjátok elfelejteni ezt a napot! S hogy milyen emlékek, fotók, filmek kísérnek majd végig Titeket egy életen át e páratlan napról? „Csak” a szervezésen múlik! Tegyétek páratlanul emlékezetessé életetek Nagy Napját, amit Családotok, Vendégeitek is sokáig emlegethetnek büszkén a varázslatos helyszín, a pompás vacsora, a vidám, meghitt hangulat, sőt ...az egész hétvége páratlan sikere miatt!

hotel debrecen esküvőTudjuk, hogy Ti minden tőletek telhetőt megtesztek a tökéletesen felhőtlen élmény érdekében! A szervezés közben mindenre gondoltok, amire csak gondolhattok. A lehető legtöbb információt begyűjtitek, azután pedig értékeltek, szelektáltok. Mindent megtesztek, hogy egymással közös nevezőre jussatok, és olyan döntéseket hozzatok a menyasszonyi ruhával és vőlegény öltönnyel, a fő színekkel és a csokorral, díszlettel, a programmal, illetve minden egyéb részlettel kapcsolatban, ami színvonalassá, ugyanakkor egyedivé fogja tenni egybekelésetek napját, amely napon emelt fővel, gondtalan örömmel ünnepelhettek az egész Vendégsereggel együtt.

Hadd tegyünk fel azonban még most az elején egy életbevágóan fontos kérdést, ha megengeditek:

  • Előfordulhat, hogy út közben kifelejtetek valamit? A legnagyobb tájékozottságotok ellenére is maradhatnak fehér foltok, amik nem várt, esetleg kellemetlen eseményt idézhetnek elő életetek leggondosabban megszervezett Napján?

A Hotel Óbesterben nem kell tartanotok ettől a rémálomtól! Sok varázslatosan szép esküvőt szerveztünk már kedves Párok és Vendégeik részére. Gyakorlott szervezőink számára a legapróbb részletek is rutin feladatnak számítanak, és mosolyogva oldják meg az est folyamán fellépő váratlan fordulatokat is. A Veletek való egyeztetés folyamán egyedi igényeitekre koncentrálnak, és számotokra is tartogatnak érdekes és új lehetőségeket, amiket – ha élni szeretnétek ezekkel – örömmel fogadnak majd Vendégeitek is! Hogy mik ezek a különlegességek, amik csak Nektek és Vendégeiteknek szólnak? Kérdezzétek meg szervezőinket!

Vidéki Vendégeitek kellemes hétvégét tölthetnek nálunk pihentető wellness szolgáltatásaink segítségével, és még szép városunk különlegességeit is megmutatjuk nekik, hogy még több élményt vihessenek haza magukkal a Ti esküvőtökről!

A pompás desszertekkel, kellemes italokkal kiegészített ínycsiklandozó vacsora, és a profi szervezés emlékét hosszú évekig felidézhetitek majd együtt, míg a varázslatos helyszínt felcseperedő gyermekeiteknek, sőt, ­ adja Isten – unokáitoknak is büszkén mutogathatjátok a jövőben a gyönyörű felvételeken! Akár Kerthelyiségünket, akár Lovagtermünket, vagy Simonyi termünket választjátok, fantasztikusan elegáns, emelkedetten ünnepélyes estről gondoskodhattok!
A pompás dekorációt pedig úgy készítjük el Nektek, ahogyan csak megálmodtátok!

  • Hogyan fogjátok tudni ezt az álomesküvőt a saját valóságotokká tenni?
  • Elmondjuk a helyszínen! Látogassatok el hozzánk, és győződjetek meg Ti Magatok róla, hogy ez számotokra is lehetséges, mert ráadásul az ára is jutányos.

Sőt, próbáljátok ki a Hotel Óbestert már a legény­ , és leánybúcsú alkalmával is!

A családias esküvői vacsoráktól a nagy lakodalmakig alkalmazkodunk igényetekhez!
Kerthelyiségünkben 200 főt, Lovagtermünkben 120 főt, Simonyi termünkben 30­0 főt tudunk vendégül látni.

Kérjetek időpontot egy kötetlen beszélgetésre a következő telefonszámon:

Partnereink

HungarianMagyarEnglish (UK)GermanDE-CH-ATRomanianro-RORussian