Ízlelje meg a huszár világot, legyen vendégünk!

Családi és üzleti rendezvényeinek páratlan környezetet és kiváló szervezést biztosítunk 30-200 főig.

Keresztelői vacsorától a ballagási és szalagavató, majd diplomaosztó családi-baráti ünneplésén át a legény- és leánybúcsún keresztül az esküvőig, majd a nyugdíjba vonulási összejövetelig minden igényt kielégítünk alkalomhoz illő étel- és programválasztékkal, elegáns dekorációval.

Üzleti rendezvényeit is tökéletesen előkészítjük. Teljes technikai felszerelésünket rendelkezésre bocsátjuk, és alkalmazkodunk egyedi igényeihez is. 5 változatos helyszínnel szolgálunk sikeres és örömteli rendezvényei számára:

LOVAGTEREM
Különleges pince helyiségünk, a Lovagterem 120 fő számára képes étkezéssel egybekötött történelmi hangulatú, maradandó élményt nyújtani. A rideg, kemény gótikus kő mennyezet és a meleg, puhább fa pult és bútorzat együttese jelképezi a Mátyás királyra jellemző igazságos szigort és népszerető szívet. Kialakításakor a történelmi hitelesség és a modern praktikum ötvözése volt a célunk, melynek sikerét a Lovagterem közkedveltsége nagy örömünkre vissza is igazolja.

A Lovagteremben esküvőket, konferenciákat, üzleti és magánjellegű közösségi rendezvényeket szervezünk, melyeket teljes körűen mi menedzselünk. A vendéglátás a legfontosabb erősségünk, saját kiváló konyhánk, és profi személyzetünk minden helyzetre felkészülten várja, hogy családi rendezvényeit felejthetetlenné, céges rendezvényeit pedig sikeressé és gyümölcsözővé tehesse. Ehhez saját eszközparkunk technikai felszereléseivel járulunk hozzá: projektort, vetítővásznat, hangosítást, flipchart-ot bocsátunk az Ön és Kollégái, üzleti Partnerei rendelkezésére.

SIMONYI TEREM
Simonyi terem Hotel ÓbesterÜzleti céljait kiválóan felszerelt rendezvénytermünkben segítjük business szolgáltatásainkkal: projektor + vetítővászon, hangosítás, wifi kapcsolat, flipchart áll szintén az Ön rendelkezésére. A 30 fő befogadására alkalmas Simonyi termünk konferenciák, csapatépítő tréningek, oktatások, bemutatók, találkozók, s egyéb rendezvények tökéletes szervezésére impozáns helyszínül szolgál. A Simonyi terem múlt század eleji miliője segíti az adott témára koncentráló csoportot az elvonatkoztatásban. A világos terem élénk és pasztell színpárjai inspiratív környezetet biztosítanak így támogatva az együtt gondolkodást, problémamegoldást.

A Simonyi terem kisebb konferenciák szervezésére alkalmas klimatizált terem, mely színházszerű elrendezéssel 50 fő befogadóképességű, asztalos elrendezésekkel kb. 30 fő befogadására képes. Mellette álló Szivartermünkkel összenyitva további kb. 20 fő befogadására alkalmas.

SZIVARTEREM
A régi elit titokzatos, egyszerű emberek elől elzárt tárgyaló helyiségét idézi a Szivarterem. Exkluzív csokoládébarna bőr garnitúrája és patinás tiffany díszüvegezett ablakai ma is páratlan eleganciát képviselnek. Szobrait és festményeit a korra jellemző stílusban helyeztük el, hogy minél hitelesebb élményt adhassunk Önnek huszár kori időutazása során. A Szivarterem kiváló helyszíne lehet egy-egy üzleti megbeszélésnek, továbbá bérelhető lánybúcsú, legénybúcsú és további kisebb lélegzetű rendezvények helyszíneként.

ZOE Restaurant & Lounge
Válogatott szakácsaink saját tervezésű egyedi ételekkel várják Önt, ha igazi kulináris élményre vágyik! Patinás éttermünkben kitűnő konyhával várjuk Önt családi, illetve üzleti ebédekre, vacsorákra.

Válogatott szakácsaink kitűnő konyhával, saját tervezésű hazai és nemzetközi ételekkel várják Önt, ha igazi kulináris élményre vágyik családi, illetve üzleti ebédekre és vacsora. Posztmodern, Art Deco arany falikarokkal díszített éttermünk, padlózata 100 %-ban padlószőnyegezett, kényelmes színes velvet ülőgarnitúrák teszik hanglatossá az éttermet. Becsben tartott Vendégeink kényelmesen beszélgethetnek és étkezhetnek. S hogy mit fogyasztanak? Például a Popcorn-os mangókrémleves és az Ököruszály leves, fűszeres velőgombóc, zöldségek, daragaluska, és reszelt torma mesteri kombinációja. Előételként Grillezett velőscsont paradicsom salsá-val petrezselymes pesto-val, majd ha halra vágynak, Pankó morzsában sült harcsacsíkok, házi chips burgonyával, waasabis majonézzel, friss salátával. Végül desszertként megkoronázzák az előbbieket Házi túrógombóccal, vaníliás fahéjas tejföllel. Fussa át étlapunkat, és jöjjön el hozzánk megkóstolni választását! Kiváló szakácsaink főztjében nem fog csalódni, magas színvonalú gasztronómiai élményekkel fog gazdagodni! Komplett ebéd és vacsora Menükkel várjuk az egészséges táplálkozás szerelmeseit is! Speciális ételeink hozzáadott cukor és finomított liszt hozzáadasa nélkül az egészséges táplálkozás jegyében készülnek kókuszolajban sütve. Hetente megújuló kínálatunkkal kedveskedünk leendő és új Vendégeinknek! Legyen Ön is az esti Lounge hangulat részese! Kóstolja meg ZOE italkülönlegességeinket! Mindig szeretettel várjuk Önöket! ZOE Restaurant & Lounge 4026 Debrecen, Péterfia u. 49. (Hotel Óbester****) Nyitva tartás: A hét minden napján: 07.00-től 23.00 óráig

Például a Huszárlevest, mely ökör uszály, fűszeres velőgombóc, zöldségek, daragaluska, és reszelt torma mesteri kombinációja. Előételként Almás-diós csirkemellet fogyasztanak bazsalikomos olajjal, mozzarellagolyókkal, majd ha halra vágynak, Lazac-, harcsa- és fogasnyársat esznek narancsos - kapribogyós grillezett zöldségszalmán. Végül desszertként megkoronázzák az előbbieket egy Óbester palacsintával. Fussa át étlapunkat, és jöjjön el hozzánk megkóstolni választását! Kiváló szakácsaink főztjében nem fog csalódni, magas színvonalú gasztronómiai élményekkel fog gazdagodni!

KERTHELYISÉG
kerthelyiség hotel óbester200 fős tágas, virágos Kerthelyiségünk tökéletesen alkalmas üzleti vagy családi, akár nagyobb volumenű rendezvények, esküvők színteréül. Kényelmes tonett székekkel, kellemesen árnyékolt, kövezett udvarral, rózsaszín leanderek társaságában várjuk Önöket egy kellemes, profin előkészített rendezvényre, legyen az nagyszabású esküvő, vagy kisebb nyár esti baráti kerti party. Az elegáns estély magas színvonaláról ínycsiklandozó ételekkel, színvonalas, halk zenével, alkalomhoz illő ízléses dekorációval és minden további kellékkel magunk gondoskodunk.

Amint láthatja, mindenre gondoltunk, amire csak szüksége lehet élete és karrierje mérföldköveket jelentő eseményeinek sikeréhez. Tegye próbára a Hotel Óbestert, és mi mindent elkövetünk, hogy huszárkori időutazása valóban varázslatos és felejthetetlen legyen, olyannyira, hogy újra át akarja azt élni visszatérő Vendégünkként!

Várjuk érdeklődését szeretettel! Írjon nekünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 
 

Hotel Óbester

4026 Debrecen, Péterfia u. 49.

Mobil: +36 20/449-4949,
Tel: +36 52/696-161

E-mail: office@hotelobester.hu
Web: www.hotelobester.hu

HungarianMagyarEnglish (UK)GermanDE-CH-ATRomanianro-RORussian